Aeroport Targu Mures
Home | Contact
Termeni si conditii | Harta site


 
 
EUR       4.4882       
USD       3.9358       Termenii si conditiile de fata reglementeaza vizionarea si utilizarea site-ului www.targumuresairport.ro. Acest site este pus la dispozitia utilizatorilor cu scopul de a furniza informatii despre serviciile oferite de Aeroportul Transilvania Tīrgu Mures. Datele oferite de colaboratorii nostri si care apar ca linkuri pe pagina noastra sunt īn responsabilitatea acestora.

Informatiile despre zboruri cuprinse īn site sunt actualizate īn timp real si folosim informatiile transmise de companiile aeriene referitoare la eventualele īntārzieri sau anulari de curse. R.A. Aeroport Transilvania nu īsi asuma responsabilitatea pentru īntārzieri sau anulari de curse produse din cauza companiilor aeriene. Īn caz de īntārzieri sau anulari de curse va recomandam sa va adresati direct companiei aeriene care opereaza zborul Dvs. pentru formalitatile pe care trebuie sa le urmati.

Acest site este proprietatea intelectuala a R.A. Aeroport Transilvania si este protejat de legislatia īn vigoare. Orice reproducere partiala sau integrala a cuprinsului acestui site este permisa doar cu acordul prealabil al proprietarului.Rent a Car AXARent a Car Cluj Napoca si Targu Mures - Caruno

Dream Car Rentals

Oltea Rent A Car - Car Rental Agency